TAAL

nlendeiwrues

Radio Israel bestaat inmiddels 8 jaar. In deze periode hebben we mooie programma's mogen maken. Maar we hebben ook veel geleerd. Er komt namelijk heel veel bij kijken.

De afgelopen periode is de programmering van Radio Israel helaas wat afgenomen, onder andere door andere werkzaamheden die mijn aandacht vroegen en niet in het laatst door dat ik in december vorig jaar geconfronteerd werd met een herseninfarct. Hierdoor kwam de programmering meer en meer onder druk te staan.

Al een lange tijd bidden we voor iemand die zich fulltime met Radio Israel bezig kan houden en weer sturing kan geven aan de programmering, website en alles wat er speelt.

In de afgelopen periode hebben we gesprekken gevoerd en we zijn dankbaar dat Cees van der Vlist gehoor gegeven heeft aan deze roeping.

Cees zal als manager het werk samen met een team van mensen gaan runnen. Zijn werk zal bestaan uit het bedenken van programma's, het zoeken naar programma makers, het verzorgen van actueel nieuws betreffende Israel, het verzorgen van de website, het bijhouden van Social Media etcetera.

We zijn dankbaar dat de Here God het gebed verhoord heeft en we zien er naar uit dat Radio Israel tot zegen mag zijn. Wilt u meebidden dat het werk vrucht mag dragen? Ook neemt Cees een stap in het geloof en zal uiteindelijk een inkomen nodig hebben om dit te kunnen blijven doen. Wilt u overwegen om ons we maandelijks te ondersteunen?

Met vriendelijke groet, Gods zegen, Shalom!

Jack van der Tang

P.s. Cees is te bereiken via zijn e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-53106626.

Ga naar boven