TAAL

nlendeiwrues

Vrijdag 8 maart 2019


Van onze columnist Tuil Spiegel:


"Dan een goed bericht. Afgelopen zondag was er weer een samenkomst op de Dam in Amsterdam. Niet zoals gewoonlijk met Palestijnse vlaggen en een stel allochtonen die kreten uitslaken welke door merg en been gaan. Nee, op uitnodiging van Brenda Aartsen ging het er nu om met zoveel mogelijk Israëlische vlaggen op de Dam aanwezig te zijn."

ZesdeDagBericht 8 maart 2019

Vrijdag 22 februari 2019


Van onze columnist Tuil Spiegel:


"Schijnhumor. Een beruchte BDS-activist in Amsterdam komt vaak op de Dam met deze prachtige Afikim scootmobiel. Dat is een pracht van een mop. Hij zal bepaald niet geweten hebben dat deze in Israël gemaakt wordt."

ZesdeDagBericht 22 februari 2019

Vrijdag 8 februari 2019


Van onze columnist Tuil Spiegel:


"Als het dan zo is dat de wereld zich kan spiegelen aan de daadkracht van Israël, dan willen we dat ook weten. Van de weinige keren dat wij het NOS-Journaal zien, hoorden we dat er in Brazilië een aardverschuiving plaats heeft gevonden die minstens 300 mensenlevens heeft gekost. Vele slachtoffers zijn bedolven onder een dikke modderstroom en voor het oog onvindbaar. Dan is Israël meteen bereid om hulp te verlenen en de halve wereld, 10.000 km over te vliegen met het Israël Rescue Team en opsporingsapparatuur."

ZesdeDagBericht 8 februari 2019

(NB. Wat betreft het bericht over EBS-busvervoer in regio Haaglanden, zie ook onderstaande:)
EBS verzorgt definitief het OV vanaf augustus in regio Haaglanden

Vrijdag 25 januari 2019


Van onze columnist Tuil Spiegel:


"Welke kant kijken we op? Het wordt niet altijd op prijs gesteld als je openlijk bezorgd bent over het toenemende antisemitisme en de groeiende invloed van de Islam. De twee meest invloedrijke landen in de Europese Unie, welke ook het meeste last hebben van de moslimterreur, die landen zijn de grootste voorstander om zoveel mogelijk migranten naar Europa te laten komen. En vooral Nederland is al redelijk dicht bevolkt. Toen wij in 1993 voor het eerst in Israël waren, werden wij voor deze toestanden gewaarschuwd. ‘Jullie landen zien het gevaar niet. Als het zo doorgaat is men net als in Indonesië, verplicht om de Islam aan te nemen, op straffe van onthoofding."

ZesdeDagBericht 25 januari 2019

Ga naar boven