TAAL

nlendeiwrues

Untitled design 71

De Collectieve Israël Actie stelt zich ten doel het dagelijks leven van alle kansarme en kwetsbare bevolkingsgroepen in Israël te verbeteren, ongeacht hun achtergrond.

Dit realiseren wij door achtergestelde jeugd een toekomstperspectief te bieden en zwakkere gemeenschappen vooruit te helpen.

Door middel van fondsenwerving voor zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde projecten helpen wij bij het realiseren van een noodzakelijk en toekomstbestendig  verschil in het leven van inwoners van Israël.

Van 3 – 8 november wordt opnieuw een Israel Walk gehouden. Dit jaar zal de wandeltocht plaatsvinden van het meer van Tiberias naar Haifa. Met deze traditionele en indrukwekkende sponsorwandeltocht steun je kansarme kinderen in Israel.

Iedereen met een gezonde conditie kan aan deze prachtige wandeling door het Beloofde Land mee doen omdat de wandelingen op drie niveau’s plaatsvinden: Makkelijk, moeilijk en uitdagend.

Elk jaar wordt een deel van de Israel National Trail, de ‘Holy grail of hikes’ gewandeld. De Israel National Trail loopt van Dan in het noorden van Israel naar het zuiden van Israel.

Tijdens de wandeling geniet je natuurlijk van de prachtige omgeving die het Beloofde Land te bieden heeft, het heerlijke weer en de historische bezienswaardigheden.

Met deze sponsortocht steun je de kansarme kinderen van Youth Futures in Israel, waarmee je helpt om betere kansen te bieden.

Enthousiast geworden? Bekijk hier de video en de website

Kijk op de website voor veel meer informatie!

Ga naar boven