TAAL

nlendeiwrues

Vrijdag 11 augustus 2017


Van onze columnist Tuil Spiegel:


"De Zoutzee, of Dode Zee. Vanwege belangrijke veranderingen gaan we daar eerst maar naar toe. In april j.l. was er vanuit Ein Bokek een openingsceremonie van de grote gedaanteverwisseling van de 13 km lange boulevards, 30 nieuwe, luxe hotels en restaurants, winkelcentra en volop gelegenheid voor ontspanning voor jong en oud. Maar dan moet het waterpeil niet teveel zakken. Als er niet wordt ingegrepen, dan zal in 2050 de Zoutzee een droge, diepe zoutput zijn, omdat er geen water meer in staat."

Lees hier het ZesdeDagBericht 11 augustus 2017

Vrijdag 4 augustus 2017


Van onze columnist Tuil Spiegel:


"Alle commotie over detectiepoortjes en een paar camera`s voor de veiligheid, gaat niet om de beperking van vrijheid voor de moslims, maar om aandacht van de media en dollars uit het westen voor de moslimleiders om het vuur te blussen. Het gaat niet over Palestijnse belangen in Yerushalayim."

Lees hier het ZesdeDagBericht 4 augustus 2017

Vrijdag 28 juli 2017


Van onze columnist Tuil Spiegel:


"Tempelbergcrisis en waar een wil is, is een weg. En die wil ontbreekt aan beide kanten. Aan de ene kant de Moslimbevolking, omdat zij met duizenden Moslims door veiligheidspoortjes moeten voor het vrijdaggebed. En Israël wil niet toegeven, omdat de veiligheid van alle bezoekers van de Tempelberg op het spel staat."

Lees hier het ZesdeDagBericht 28 juli 2017

Vrijdag 21 juli 2017


Van onze columnist Tuil Spiegel:


'Rabbijn Yanki Jacobs: "Ik spreek namens de hele Joodse gemeenschap als ik zeg, dat we dankbaar zijn voor de hartverwarmende steun van Christenen voor Israël en Christenen in het algemeen aan het Joodse volk. Mijn boodschap is dan ook: Zet die samenwerking door. Neem je verantwoordelijkheid. Het is een wonder dat Joden en Christenen samen optrekken. Laten we dat wonder in stand houden.’

Lees hier het ZesdeDagBericht 21 juli 2017

Ga naar boven